Начало     Карта на сайта     Контакти     En

Обява за обществен достъп до информация

О Б Я В А
 за обществен достъп до информация
за
преценяване необходимостта от ОВОС на следното инвестиционно предложение:
1.Промяна на инвестиционно предложение: Разширение на метрото в София, Трета метролиния – бул. „Ботевградско шосе“ - бул. „Владимир Вазов“ – Централна градска част – ж.к. „Овча купел“ подземно преминаване на трасето след бул. „Данаил Николаев“ на североизток по трасето на бул. „Владимир Вазов“;
 
2. Изграждане на депо към Трета метролиния на територията на район „Красно село“ на площадката на автостопанство - СГПТ.
/Съвместена процедура по Приложение № 2 към чл.6 от Наредбата за условията и реда за извършване на ОВОС/
 
Инвеститор: „Метрополитен” ЕАД
бул. „Борис ІІІ? № 121, гр. София ПК 1000
 
На основание чл. 6, ал.1 и ал. 9 от Наредбата за извършване на оценка на въздействието върху околната среда – ОВОС (ДВ бр.3/2006 г.,посл. доп. бр 94 от 2012 г. в сила от 30.11.2012 г.) „Метрополитен” ЕАД осигурява обществен достъп до Информацията по Приложение № 2 за преценяване необходимостта за извършване на ОВОС за предложението, по чл. 93,ал.1.,т.1 и 2 от ЗООС.
Копия от информацията със съответните приложения: чертежи, схеми и др., са предоставени в Столична община: София 1000, ул.”Московска” 33 и райони: „Красно село“ и “Подуяне“.
Осигурен достъп до информацията и за изразяване на становища от заинтересовани лица - срок 14 дни от публикуване на обявата в Интернет страница на „Метрополитен“ ЕАД и Столична община.
 

Изразените становища от заинтересованите лица може да се изпращат до Столична община и/или горепосочените райони - отдел „Екология“.


"Метрополитен" ЕАД 2016 | Всички права запазени
By: xdm