Начало     Карта на сайта     Контакти     En

OБЯВА за обществен достъп до информация

Относно: Инвестиционно предложение за разширение на метрото в София, изграждане на III метродиаметър – „Депо Ботевградско шосе – бул. Владимир Вазов – ЦГЧ – ж.к. Овча Купел”.

Инвеститор: „Метрополитен” ЕАД

Бул. „Борис III № 121, гр. София, ПК 100

 

На основание чл. 6, ал. 1 и ал. 9 от Наредбата за извършване на оценка на въздействието върху околната среда – ОВОС (ДВ бр. 3/2006 г., посл. Доп. Бр. 94 от 2012 г. в сила от 30.11.2012 г.) „Метрополитен” ЕАД осигурява обществен достъп до Информацията по Приложение № 2 за преценяване необходимостта за извършване на ОВОС, за предложението по чл. 93 от ЗООС.

Копия от информацията със съответните приложения: чертежи, схеми и др. да предоставени в Столична община: София 1000, ул. „Московска” 33, www.sofia.bg, и райони: „Овча Купел”, „Красно село”, „Триадица”, „Средец”, „Оборище”, „Подуяне” и „Слатина”.

Осигурен достъп до информацията и за изразяване на становища от заинтересованите лица – срок до 14 дни от публикуване на обявата в Интернет страница на „Метрополитен” ЕАД и Столична община.

 

Изразените становища от заинтересованите лица може да се изпращат до Столична община и/или горепосочените райони - отдел "Екология".

 


"Метрополитен" ЕАД 2016 | Всички права запазени
By: xdm